Om oss

Historie

P Abrahamsen Transport as ble etablert i Sandefjord i 1948. Først som et handelsselskap, deretter ble det gjort om til et transportfirma på 90-tallet. I starten bestod virksomheten av både anleggstransport og langtransport, men etter årtusenskiftet ble det satset mer på anleggstransport. Bilparken ble etter hvert skiftet ut, og består i dag kun av anleggsbiler i forskjellige konfigurasjoner. I løpet av de siste ti årene har selskapet hatt transportkontrakter på store vei- og jernbane utbygginger for flere av de store riksentreprenørene. Selskapet har også i perioden hatt transportoppdrag innen eiendomsutbygging, veivedlikehold og til private.

Vi tar masseforflytningsoppdrag i det offentlige, private og profesjonelle markedet. Vi har lang erfaring med masseforflytning og opplasting innenfor infrastrukturutbygging. Vi kan tilby ut/innkjøring og opplasting av alle typer masser innenfor de fleste områder.

HMS

I forbindelse med transportkontraktene innen infrastruktur-utbygging, har selskapet tilpasset seg de krav og rutiner som forventes av en transportør i slike prosjekter. Vi har således godkjent HMS-system og er godkjent i StartBank. Våre sjåfører blir jevnlig kurset og har til enhver tid de nødvendige kvalifikasjoner. Hos oss er vi opptatt av sikkerhet. Vi har jevnlige HMS-oppfølgingsmøter og har innført intern RUH-rapportering. I tillegg er sjåførene motiverte til å følge opp oppdragsgivers RUH-rapportering.

Yrkesstolthet

Vi er stolte av å ha gjennomført store og til dels krevende transport-oppdrag på store infrastruktur-utbygginger de siste årene. Gode tilbakemeldinger og entusiastiske ansatte gjør at vi ønsker å delta i slike prosjekter også i fremtiden!

Abrahamsen Transport jobber for å være fleksible og vi lytter alltid til våre oppdragsgivere.

Hvor er vi?

Du finner oss i Hinderveien 7, 3223 SANDEFJORD. Ring oss gjerne for en hyggelig prat om våre tjenester.

Kontakt oss

Besøksadresse:

P Abrahamsen Transport as
Hinderveien 7
3223 Sandefjord
Tlf.: +47 41 63 09 40

Postadresse:

P Abrahamsen Transport as
Postboks 2259
3203 Sandefjord
Norge

E-post: post@abrahamsentransport.no

Her kan du ta kontakt via kontaktskjema:

Foretaksnummer: 910 085 913